موادلازم : 
سینه مرغ بدون استخوان و پوست

2عدد متوسط
کلم بروکلی1 پیمانه
سیر1 کله
زنجبیل1قاشق غذاخوری
آب مرغ2 پیمانه
سویا سس2 قاشق غذاخوری
قارچ صدفی100 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
عسل نیم پیمانه
روغن کنجد با خلوص بالا مناسب برای سرخ کردن.
ادویه ها 1 پانچ از هر کدام 
میخک
فلفل سفید
فلفل سیاه
عصاره بیدمشک
عرق دارچین
پودر کرفس
طرزتهیه :
روغن را در ماهیتابه ریخته و مرغ ها را مکعبی برش میزنید و کمی تفت می دهید. به ترتیب
پیاز به اضافه سیر و کلم بروکلی را اضافه کرده و آنقدر تفت می دهید که سبک شود. قارچ را اضافه کرده و اجازه میدهید تا کمی روغن به خود بکشد. در این مرحله زنجبیل و سویا سس را اضافه کنید.
کمی که مواد معطر شد ادویه را به گوشه ای از ماهیتابه ریخته و به آرامی سرخش میکنید تا عطرش آزاد شود و بعد بقیه مواد را به آن آغشته می کنید.
و و نهایت آب مرغ را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم اجازه می دهید تا مواد بپزد و آبش کشیده شود.