وقت یه خوشمزه خونگی هست برای خانمای هنرمند که میخوان از وسایل خونشون و هنر دستشون استفاده کنن
مواد لازم

کره یا مارگارین 250 گرم
تخم مرغ دو عدد
پودرقند یک ونیم پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه
وانیل قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
ماست دو قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل تارت
سیب چهار عدد
شکر نصف پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
گردوی خردشده نصف پیمانه
کره 20 گرم
طرزتهیه مواد داخل تارت
سیب ها را پوست کنده و حبه قندی خرد می کنیم، داخل تابه می ریزیم سپس کره و شکر را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب سیب کاملا جمع شود آن گاه از روی حرارت برداشته، دارچین و گردو را اضافه می کنیم.
طرز تهیه
در یک کاسه گود آرد، پودرقند، بیکینگ پودر و وانیل را ریخته و با قاشق مخلوط می کنیم. وسط آرد را گود کرده آنگاه کره، تخم مرغ و ماست را می ریزیم و کم کم آرد را از دیواره ها به خورد مواد می دهیم (این مواد ممکن است آرد بیشتری ببرد در صورت لزوم اضافه کنید تا زمانی که خمیر نرم و یک دستی درست شود) خمیر را یک ساعت استراحت می دهیم (در یخچال) بعد از خمیر به اندازه کنار گذاشته بقیه را با کمک وردنه باز کرده و کف قالب تارت پهن می کنیم.
مواد آماده شده سیب و گردو را روی خمیر پهن می کنیم و باقی مانده خمیر را مطابق شکل روی مواد قرار داده روی نوارها را زرده تخم مرغ مالیده و در کانوکشن 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا طلایی شود.
30تا45 دقیقه زمان پخت البته باطلایی شدن خمیر ورومال پخت انجام شده اما حتما بعد از 15الی 20 دقیقه درب دستگاه باز و چک شود