امروز میخوام طرز تهیه کیک بدون نیاز به فررو برای اشخاصی که فر و کیک پز ندارند بذارم . پیشنهاد میکنم این کیک ساده و خوشمزه رو امتحان کنید , من با پودر کیک شوکوپارس درست کردم خیلی خوب شد .

مواد لازم
پودر کیک شوكوپارس در طعم دلخواه ( طمع وانيلي و شكلاتي پيشنهاد ميشه )
تخم مرغ سه عدد
آب یا شیر ۳/۴ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
طرز تهیه
_ابتدا سه عدد تخم مرغ داخل یک ظرف شکسته و ۳ تا ۴ دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف نموده و سفید شود.
_سپس آب یا شیر را به اندازه ی ۳/۴ لیوان و روغن به اندازه ی ۱/۲ لیوان اضافه کرده و با دور متوسط همزن یک دقیقه با تخم مرغ ها مخلوط کنید.
_پودر کیک شوكوپارس رو بهتون پیشنهاد میکنم چون هم بعد از پخت بوی ضخم نمیده و هم اینکه کیک مون طعم و عطر خوبی پیدا میکنه.
_پودررو به صورت تدریجی به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از قاشق یا با دور کند همزن ۱ تا ۱٫۵ دقیقه مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت شود.
_خمیر کیک ما آماده ست حالا ماهیتابه دو طرفه رو با روغن چرب کرده و مطمئن میشیم که دیواره های ماهیتابه هم چرب شده باشه.
_خمیر رو داخل ماهیتابه میریزیم و با استفاده از قاشق سطح روی خمیر رو کاملا صاف میکنیم تا بعد از پخت سطح کیکمون یکنواخت بشه.
_شعله پخش کن گاز رو روی شعله کم قرار میدیم .زمان پخت این کیک بیست دقیقه رو گاز طول میکشه و بیشتر از اون موجب سوختگی کیک میشه. یک ربع اول یه طرف کیک و پنج دقیقه بعدی طرف دیگه کیک رو میزاریم بپزه.
_در صورت دلخواه بر پخت کیک در فر ، قالب کیک را در پایین ترین طبقه فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ فارنهایت) به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.
_بعد از سرد شدن داخل ظرف برمیگردونیم و به دلخواه اون رو تزیین میکنیم. میتونیم خامه رو با مقداری خاک قند مخلوط کنیم و روی سطح کیک بپوشونیم و سپس از تکه های میوه برای تزیین استفاده کنیم.
_دو ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد نوش جان کنید.