آتن آ کاربر فعال تعداد پست : 630 ۱۱:۱۸ ۱۳۹۴/۱۱/۴ سپاس شده : 107 مواد لازم گوشت ران یا ماهیچه گوسفند : یک کیلو نعنا و جعفری : نیم کیلو کنگر : یک کیلو آب نارنج یا آبلیمو : یک استکان پیاز سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوری زعفران ساییده : یک دوم قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه خورش کنگر: ابتدا گوشت ها را قطعه قطعه کنید و بشویید سپس قابلمه ای را آماده کنید و مقداری روغن درون قابلمه بریزید و گوشت های قطعه قطعه شده را درون آن بگذارید و تقت دهید. بعد از آن که گوشت مقداری پخته شد، مقداری نمک و پیاز سرخ شده را به همراه ۳ پیمانه آب به آن بیفزایید و اجازه دهید بپزد. در همین زمان، کنگرها را پاک کنید و تیغ های آن را با چاقو یا قیچی بردارید و آن ها را خرد کنید. معمولا کنگرها باید به اندازه ۲ بند انگشت باشند ولی شما می توانید آن ها را بزرگ تر یا کوچک تر هم خرد کنید اما نباید آنقدر ریز باشند که درون خورش پیدا نباشند. سپس یک ماهیتابه آماده کنید و کنگرها را با مقداری روغن تفت دهید و به همراه نعناع و جعفری خرد شده اجازه دهید مقداری سرخ شود. سپس مقداری زعفران دم کرده به همراه نمک و فلفل به آن بیفزایید. وقتی که کنگر مقداری سرخ شد، همه این مواد را به قابلمه ای که گوشت را در آن پخته اید، اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. معمولا خورشت کنگر را با پلو سرو می کنند.
لیلامنم کاربر جدید تعداد پست : 5 ۱۶:۳۴ ۱۴۰۰/۸/۲۷ سپاس شده : 0 خورش کنگر رو نباید با گوشت خورد. فقط و فقط خود کنگر. تا هم سالم باشه و هم حس خیلی خوبی بهتون بده
samanati کاربر جدید تعداد پست : 3 ۱۴:۱۸ ۱۴۰۱/۱/۲۴ سپاس شده : 0 لیلامنم : خورش کنگر رو نباید با گوشت خورد. فقط و فقط خود کنگر. تا هم سالم باشه و هم حس خیلی خوبی بهتون بده حالا کی گفته گوشت الزاما مضره؟ اتفاقا باید با گوشت پخت که خوشمزه تر شه.