گروه صنعتی مینو


  • چگونه از گل بابونه چای تهیه کنیم؟

    تعداد بازدید : 1466



  • کاربر جدید
               
    سپاس شده  : 149

    چگونه از گل بابونه چای تهیه کنیم؟

    چای بابونه قرن‌هاست که بعنوان یک داروی گیاهی برای انواع بیماری‌ها از جمله معده درد، دردهای روده، دلهره، بی‌خوابی، زخم‌های دهانی و ناراحتی‌های پوستی مصرف می‌شود.

    چگونه از گل بابونه چای تهیه کنیم؟


     طبق آمار کتابخانه ای برای داروهای مکمل و جایگزین، ‌مطالعات علمی محدودی بر روی مزایای چای بابونه انجام شده است، بنابراین تاثیر گیاه بابونه بطور قطع ثابت نشده است. مطالعات درمانی صورت گرفته توسط دانشگاه تایوما در ژاپن مدارکی را دال بر تاثیر مصرف چای بابونه بر کاهش دیابت یافته است. جدای از مزایای سلامتی که این گیاه دارد، چای بابونه عطر و بوی ملایمی دارد و بسیاری از افراد از طعم آن لذت می‌برند.

    گام اول:
    برای هر فنجان چای 200 میلی‌لیتر آب را بجوشانید.

    گام دوم:
    دو قاشق غذاخوری بابونه‌ی خشک شده یا 4 قاشق غذاخوری بابونه تازه را اندازه بگیرید. هنگام اندازه‌گیری، چه تازه چه خشک شده، پیمانه اندازه‌گیری را سفت بگیرید. چنانچه چای غلیظ‌تر یا رقیق‌تری می‌خواهید نسبت گل‌های بابونه به آب را کم و زیاد کنید.

    گام سوم:
    هر گاه آب به جوش آمد، ظرف آب جوش را از روی گاز بردارید، آن را داخل قوری بریزید و سپس آن را بر روی بابونه بریزید و هم بزنید. درب قوری را بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه در آب جوش دم بکشد. می‌توانید زمان دم کشیدن را به میزان دلخواهتان کاهش یا افزایش دهید.

    گام چهارم:
    یک صافی دمنوش کوچک بر روی فنجان قرار دهید.

    گام پنجم:
    چای بابونه را از داخل صافی دمنوش عبور دهید و داخل فنجان بریزید. صافی دمنوش گل‌های بابونه را می‌گیرد و چای را از خود عبور می‌دهد.

    هشدارها:
    ·        حساسیت به چای بابونه ممکن ولی نادر است. افرادی که به گل ژربرا، آمبروزیا و داوودی حساسیت دارند به احتمال زیاد به بابونه هم حساسیت دارند. علائم حساسیت به بابونه شامل اگزمای پوستی، مشکل تنفسی و کهیر است. چنانچه مشکل تنفسی جدی‌تر شد، با اورژانس تماس بگیرید.

    چند نکته:
    ·        بابونه را برای تسکین دل درد و دلهره و برای داشتن یک خواب آرام بنوشید و یا فقط از طعم و عطر آن لذت ببرید. آن را تلخ و یا کمی شیرین با کمی عسل بنوشید.
    ·        چای بابونه تلخ را بگذارید خنک شود و مستقیما آنرا بر روی پوست بگذارید تا خارش و سوزش پوستی رفع گردد.
    ·        چای بابونه تلخ و خنک را بر روی موهایتان بریزید پس از شامپو زدن تا درخشش طلایی به موهایتان بدهد.
    ·        مشتی چای بابونه تلخ و سرد را در دهان خود بچرخانید تا مرهمی باشد برای زخم‌های دهانی از جمله آفت.
    ·        چای بابونه‌ی مصرف نشده را در یک محفظه بسته داخل یخچال نگهدارید. چای به مدت یک هفته در یخچال سالم خواهد ماند.

    مواد لازم:
    ·        شیرجوش
    ·        پیمانه اندازه‌گیری
    ·        پیمانه اندازه‌گیری
    ·        بابونه خشک یا تازه
    ·        صافی دمنوش (تفاله گیر چای)
    ·        فنجان

    ویرایش شده توسط بهار در تاریخ ۷/۶/۱۳۹۷   ۱۱:۵۴
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان