گروه صنعتی مینو


  • کله جوش

    تعداد بازدید : 2603



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 425
               
    سپاس شده  : 163

    بین غذاهای سنتی کله جوش هنوزم تو خیلی از خونه ها و حتی رستورانا طبخ و سرو میشه...ارزش غذایی بالای این غذا خصوصا به خاطر کشک موجود در مواد اولیه یکی از دلایل قانع کننده برای امتحان این غذا هست....از نظر من همینکه راحت و سریع آماده میشه هم دلیل قانع کننده هست15151515

    کله جوش

    طرز تهیه:29
    در قابلمه ای روی حرات متوسط کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. به آن نعناع خشک و زردچوبه بزنید. 1
    کشک را به همراه ۳ لیوان آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده ، بگذارید تا مواد بجوشد و غلیظ شود.17
    حرارت را کم کنید و گردو را اضافه کنید. آن را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. بگذارید تا برای ۱۵ دقیقه قل بزند. 30
    کله جوش را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه نان سرو کنید. می توانید آن را با تکه های گردو، نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.39
    نکاتی در مورد تهیه ی کله جوش: 3
    پیاز را خرد کنید.
    برای سالمتر بودن غذا می توانید از روغن کنجد استفاده کنید.
     گردو را چرخ کرده و یا خیلی ریز خرد کنید.

    ویرایش شده توسط زیبا در تاریخ ۲۳/۲/۱۳۹۶   ۰۸:۲۳
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 508
               
    سپاس شده  : 55
    عجب دستور سختی هم داره 😀😁😂
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان