گروه صنعتی مینو


  • چند فرمان برای پختن کیک حرفه ای

    تعداد بازدید : 1863



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 629
               
    سپاس شده  : 231

    4 از تخم مرغ  سردی  که توی یخچال بوده استفاده  نکنید، بلکه بگذارید  گرم شود؛ چون در غیر  این صورت، مجبورید زمان  طولانی تری  مخلوط را هم بزنید. چه بهتر که از تازه  اش استفاده  کنید
    1 هیچ گاه  در فر را قبل از این  که سه چهارم از زمان  پخت سپری شده باشد، باز  نکنید؛ چون  پف کیک می خوابد.
    26  نشانه ی  کاملا پخته  شدن کیک، این است  که روی آن طلایی شده  باشد  و خوب پف کرده  باشد  و تا  حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
    5 برای تهیه  ی شیرینی های عید، نهایت دقت و حوصله را به کار ببرید؛  چون لطف  این شیرینی  ها به ظرافت و  یک شکل بودن و  هم اندازه بودن آنهاست.
    3 قبل  از شروع  پختن  شیرینی یا کیک، یک بار دستور پخت  را بخوانید  تا در وسط کار  که مواد  را مخلوط کرده  اید،  گیج نشوید و مایه  و خمیر شیرینی  خراب نکنید.

    چند فرمان برای پختن کیک حرفه ای

    ویرایش شده توسط لیلا در تاریخ ۱۹/۷/۱۳۹۶   ۰۹:۴۰
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان