گروه صنعتی مینو


  • فرم دادن اصولی خامه

    تعداد بازدید : 3315



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 303
               
    سپاس شده  : 118

    نحوه صحیح فرم دادن خامه

    بعضي وقتا خامه خوب فرم نميگيره و شره ميكنه!
    يك دليلش اينه كه وقتي داريم خامه رو فرم ميديم بمحض اينكه قسمت رويه ،جاي سيم روي خامه ميفته فكر ميكنيم خامه فرم گرفته و زدن رو متوقف ميكنيم ولي اينطور نيست بايد همينطور ادامه بديم تا جداره بيروني ظرف همزن كاملا برفك يخ اب بشه و وقتي كمي از خامه رو با قاشق برعكس ميكنيم بايد سرجاش بمونه و تكان نخوره بعضي وقتا هم شركت ها چربي موجود در خامه رو دستكاري ميكنن و باعث فرم نگرفتن مطلوب خامه خواهد شد در اين مواقع براي انسجام ،به ازاي يك كيلو خامه صد گرم كرمفيل شير به خامه فرم گرفته اضافه كنيد هم بزنيد هم طعم عالي هم مقاومت خوبي به خامه خواهيد داد.
    و براي فيلينك و كاور كيك شكلاتي با خامه به ازاي يك كيلو خامه هفتاد گرم پودر كاكائو مرغوب الك شده به خامه فرم گرفته اضافه كنيد.

    فرم دادن اصولی خامه

    ویرایش شده توسط آرام در تاریخ ۴/۵/۱۳۹۶   ۰۸:۴۱
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 508
               
    سپاس شده  : 55
    همون هم زدن کفایت میکنه، معمولا روی پودر خامه مینویشن پنج دقیقه با شیر هم بزنید ولی هرچه بیشتر هم بزنید خامه ی یکدست تر و سفتتری خواهید داشت
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان