گروه صنعتی مینو


  • طرز تهیه کیک بدون نیاز به فر

    تعداد بازدید : 81161



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 120
               
    سپاس شده  : 78

    امروز میخوام طرز تهیه کیک بدون نیاز به فررو برای اشخاصی که فر و کیک پز ندارند بذارم . پیشنهاد میکنم این کیک ساده و خوشمزه رو امتحان کنید , من با پودر کیک شوکوپارس درست کردم خیلی خوب شد .

    طرز تهیه کیک بدون نیاز به فر

    مواد لازم
    پودر کیک شوكوپارس در طعم دلخواه ( طمع وانيلي و شكلاتي پيشنهاد ميشه )
    تخم مرغ سه عدد
    آب یا شیر ۳/۴ لیوان
    روغن مایع ۱/۲ لیوان


    طرز تهیه
    _ابتدا سه عدد تخم مرغ داخل یک ظرف شکسته و ۳ تا ۴ دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف نموده و سفید شود.
    _سپس آب یا شیر را به اندازه ی ۳/۴ لیوان و روغن به اندازه ی ۱/۲ لیوان اضافه کرده و با دور متوسط همزن یک دقیقه با تخم مرغ ها مخلوط کنید.
    _پودر کیک شوكوپارس رو بهتون پیشنهاد میکنم چون هم بعد از پخت بوی ضخم نمیده و هم اینکه کیک مون طعم و عطر خوبی پیدا میکنه.
    _پودررو به صورت تدریجی به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از قاشق یا با دور کند همزن ۱ تا ۱٫۵ دقیقه مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت شود.
    _خمیر کیک ما آماده ست حالا ماهیتابه دو طرفه رو با روغن چرب کرده و مطمئن میشیم که دیواره های ماهیتابه هم چرب شده باشه.
    _خمیر رو داخل ماهیتابه میریزیم و با استفاده از قاشق سطح روی خمیر رو کاملا صاف میکنیم تا بعد از پخت سطح کیکمون یکنواخت بشه.
    _شعله پخش کن گاز رو روی شعله کم قرار میدیم .زمان پخت این کیک بیست دقیقه رو گاز طول میکشه و بیشتر از اون موجب سوختگی کیک میشه. یک ربع اول یه طرف کیک و پنج دقیقه بعدی طرف دیگه کیک رو میزاریم بپزه.
    _در صورت دلخواه بر پخت کیک در فر ، قالب کیک را در پایین ترین طبقه فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ فارنهایت) به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.
    _بعد از سرد شدن داخل ظرف برمیگردونیم و به دلخواه اون رو تزیین میکنیم. میتونیم خامه رو با مقداری خاک قند مخلوط کنیم و روی سطح کیک بپوشونیم و سپس از تکه های میوه برای تزیین استفاده کنیم.
    _دو ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد نوش جان کنید.

     طرز تهیه کیک بدون نیاز به فر طرز تهیه کیک بدون نیاز به فر

    ویرایش شده توسط فریبا در تاریخ ۴/۸/۱۳۹۴   ۱۰:۳۵
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 630
               
    سپاس شده  : 107
    چه عالی و اسون،
    فکر میکنم اگه شکلات رو هم آب کنیم و در اخر برای تزیین روش بریزیم چیز خوبه بشه مخصوصا اگه مثل من شکلات خور باشید.به این صورت که شکلات رو من از مارک (رسیتال ) استفاده میکنم رو توی ظرف داخل اب جوش و حرارت غیر مستقیم قرار میدیم و بعد از آب شدن روی کیک میریزیم
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 120
               
    سپاس شده  : 78
    ممنون از ایده ی خوبت آتن آ جان , خیلی خوشمزه میشه .
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 508
               
    سپاس شده  : 55
    این کیک خیلی خوب میشه گرچه زیاد پف نمیکنه
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 59
               
    سپاس شده  : 0
    تشکر
  • کاربر جدید
    تعداد پست : 1
               
    سپاس شده  : 1
    چقدر جالب، خیلی دوست داشتم این روشو یاد بگیرم، ممنون
  • کاربر جدید
    تعداد پست : 2
               
    سپاس شده  : 0
    ممنون از آموزش خوبتون
  • کاربر جدید
    تعداد پست : 1
               
    سپاس شده  : 0
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان