موادلازم:
توت فرنگی ۲۵۰گ
شکر ۲۵۰گ
آبلیمو تازه ۱ ق غ
وانیل ۱/۸ق چ
طرزتهیه:
توت ها را تمیز شسته و داخل قابلمه ی کوچکی میریزیم.
شکر را لابه لای توت ها می ریزیم .
یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا توت ها آب بیاندازد.
سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم. آبلیمو و وانیل را اضافه می کنیم.
درب ظرف نیمه باز باشد.
۲۰ دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا قوام بیاید.
به همان صورت گرم داخل میکسر ریخته و پوره می کنیم .
سس به دست امده کاملا غلیظ و یکدست می باشد.
این سس بسیار خوشمزه بوده و برای دسر ،بستنی ،کیک و شیرینی مناسب است.
