گروه صنعتی مینو


  • زولبیا سالم در ماه مبارک رمضان

    تعداد بازدید : 1869



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 629
               
    سپاس شده  : 231

    زولبیا هایی که حاوی پودر نارگیل هستند کمتر مضر هستند.
    زیرا پودر نارگیل سرشار از فسفر ، آهن و منیزیم و ویتامین B می باشد.

    مواد لازم زولبیا:
    نشاسته ۲۰۰ گرم
    ماست ۲۰۰ گرم
    ارد ۵۰ گرم
    روغن جامد ۱ ق چ
    جوش شیرین نصف ق چ
    گلاب ۱ ق غ
    طرز تهیه زولبیا:
    نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه .روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.شلی این مایه زولبیا  باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید.بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیکو سوراخ کنید.
    ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه.
    ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون میتونید هر شکلی که دوست دارید در بییارید!
    شربت:
    شکر ۳ پیمانه
    اب ۱ پیمانه
    گلاب ۱ پیمانه
    زعفران حل شده ۱ ق م
    ابلیمو ۱ ق م
    تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه.اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور.اگر هم ابلیمو نریزید شکرک میزنه.

    زولبیا سالم در ماه مبارک رمضان

    ویرایش شده توسط لیلا در تاریخ ۳۰/۳/۱۳۹۵   ۱۴:۲۹
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان