گروه صنعتی مینو


  • روش پخت ساده پاستا آشیانه ای

    تعداد بازدید : 5843



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 425
               
    سپاس شده  : 163

    این روش بهترین و ساده ترین روش پخت پاستا آشیانه ای هست8
    مواد لازم :5

    روش پخت ساده پاستا آشیانه ای

    پاستا آشیانه 1 بسته

    گوشت چرخکرده 200 گرم
    پیاز نگینی ریز 1 عدد
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
    آویشن پاپریکا از هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری
    سیررنده شده 2 حبه
    روغن 3 قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا رنده شده 200 گرم
    فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده برای تزیین

    مواد لازم برای سس سفید:
    کره 50 گرم
    آرد 2 قاشق سوپخوری

    شیر 300 میلی لیتر
    قرص سوپ ½ عدد


    طرز تهیه:3
    تابه ای را روی حرارت بگذارید روغن را اضافه کنید تا گرم شود. پیاز نگینی شده ریز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید. سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلد شود. رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و تفت دهید یک چهارم پیمانه آب بیافزایید و حرارت را ملایم کنید تا آب گوشت کشیده شود.
    پاستاها را در قابلمه ای بچینید باید کیپ هم چیده شوند تا جایی برای حرکت نداشته باشند. روی پاستاها را آب بریزید تا جاییکه روی سطح پاستا را آب بگیرد. قابلمه را روی حرارت بگذارید و به پاستا نمک اضافه کنید. اجازه دهید آب به جوش آید سپس 7 دقیقه زمان بگیرید تا پاستاها پخته شوند. در این فاصله سس سفید را درست کنید. کره را در شیر جوش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره آب شود. آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود(حدود 1 دقیقه) قرص سوپ را پودر کنید و در شیر بریزید و شیر را به کره و آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود. حرارت را بالا ببرید و مدام هم بزنید

    تا سس قوام پیدا کند و مثل فرنی شود. حرارت را خاموش کنید و سس را کنار بگذارید.
    بعد از 7 دقیقه قابلمه پاستا را از روی حرارت بردارید. با کفگیر سوراخدار آشیانه ها را یکی یکی و خیلی با دقت از آب خارج کنید و در آبکش بگذارید. کمی آب روی آشیانه ها بگیرید. ظرف پیرکس مخصوص فر را آماده کنید نیمی از سس را در کف ظرف بریزید و کف و دیواره را آغشته به سس کنید. آشیانه ها را با کفگیر بلند کنید و در سس کنار هم بچینید. وسط هر آشیانه یک قاشق پر از مواد گوشتی بگذارید روی سس گوشت یک قاشق از سس سفید و روی سس را کمی پنیر بپاشید به همین ترتیب همه آشیانه ها را با سس گوشتی و سس سفید و پنیر پر کنید فلفل دلمه ای های نگینی را روی پنیر بپاشید. فر را روی حرارت 180 درجه روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا گرم شود. پیرکس را در طبقه وسط فر بگذارید و نیم ساعت زمان دهید تا پاستا پخته و روی پنیر طلایی شود. من بعد از خارج کردن از فر ده دقیقه زمان دادم و سپس آشیانه ها را با چاقو از هم جدا کردم و با کفگیر از ظرف پیرکس برداشتم و توی دیس سرو گذاشتم .
    سس گوشت را طبق ذاعقه خودتان تهیه کنید . در صورت تمایل میتوانید سینه مرغ خرد شده را جایگزین گوشت چرخکرده بکنید . از انواع سبزیجات مثل ذرت و نخودفرنگی و قارچ هم استفاده کنید.

    ویرایش شده توسط زیبا در تاریخ ۱۴/۴/۱۳۹۶   ۰۹:۳۲
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 508
               
    سپاس شده  : 55
    اینا عالین 😊
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 508
               
    سپاس شده  : 55
    یه بدی که پاستا آشیانه ای داره اینه که فاصله های هر آشیانه با بعدی زیاده، چندوقت پیش تبلیغ یک نمونه دیگه از پاستاهای نیمه آماده رو دیدم که عالی بود و جدیدا زر ماکارون داره تولید میکنه، به نام تجاری جامبو. چند نمونه جدید هم دارن مثل صدفی جامبو، ولی جامبو لوله ای عالی میشه، در کنار هم صفشون میدید و محتویات رو میریزید داخلشون بدون نگرانی از اینکه بیرون میریزه، چون لای لوله ها هم کیپه و نمیسوزه، در نهایت روی همشون رو با پنیر میپوشونید، حتما امتحان کنید عالی میشه
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان