گروه صنعتی مینو


  • خامه کشی حرفه ای کیک

    تعداد بازدید : 96588



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 425
               
    سپاس شده  : 163

    این روشی که یاد میدم برای همه نوع فراستینگی میتونید استفاده کنید. خامه، شکلات، پنیری،کره ای...! بار اول هم ممکنه خیلی تمیز درنیاد کارتون پس نباید نا امیدباشید33چندبار تمرین کنید قلقش دستتون میاد،فقط چند نکته رو باید رعایت کنید تا بتونید خامه کشی تمیزی داشته باشید 8

    خامه کشی حرفه ای کیک


    وسایل لازم برای خامه کشی کیک:
    پالت کیک
    کیک
    پارچ آب گرم
    گَردون کیک (نداشتید هم مشکلی نیست)
    دستمال اشپزخونه
    فراستینگ(هر نوعی که داشتید.خامه ای،پنیری،کره ای...)

    طرز خامه کشی:
    نکته ای که باید واسه کیکی که میخواید خامه کشی یکدست و تمیز روش انجام بدید اینه که اندازه کف و روی قالب کیکتون به یک اندازه باشه مثل قالب کمربندی،یا هر جنس قالبی که دارید مهم نیست! فقط باید بالا و پایین قالبتون یک اندازه باشه که موقع خامه کشی دور کیکتون یکدست بشه.
    اگه پالت یا کاردک کیک نداشتید هم میتونید از ورقه های عکس رادیولوژی ببرید و جای پالت استفاده کنید.
    گردون هم نداشتید به جاش یه ظرف مناسب بذارید که بتونید راحت کیک رو بچرخونید.روی کابینت یا سنگ هم راحت میچرخه!
    حالا بریم سراغ خامه کشی.22

    اول سطح و دور تا دور کیک رو یه دور خامه میزنیم.اصلا نیاز نیست مرتبش کنید.چون این لایه خامه میره زیر کار.کیک رو نیم ساعت بذارید تو فریزر تا خامه حسابی خودش رو بگیره،۱-۲ ساعت هم میتونید بذارید یخچال(اگه فریزرتون جا نداشت) حالا پارچ آب گرم و پالت و کیک گردون(یا ظرفی که کیک روشه) رو میاریم.دوباره دور تا دور و سطح کیک رو یه مشت خامه میزنیم.تو این مرحله باید خامه حسابی پُر ملات باشه.چون کم کم ازش برمیداریم.خوووب که کیک خامه کاری شد(تمام کیک) حالا پالت رو برای ۳ ثانیه میزنیم تو آب گرم و زود با دستمال خشکش میکنیم و خیلی آروم روی سطح کیک میکشیم.اصلاااا به خامه فشار نیارید که خامه بالا و پایین و کم و زیاد میشه.هر بار که پالت رو میکشیم تمیزش میکنیم و میذاریمش تو آب گرم و خشکش میکنیم و دوباره روی خامه میکشیم.

    خامه کشی حرفه ای کیک

    سطح کیک که یکدست شد دور کیک رو به همین صورت تمیز و یکدست با پالت گرم صاف میکنیم.به این صورت که پالت رو به دیواره کیک بدون اینکه به خامه فشار بیاد میگیریم و کیک گردون یا ظرفمون رو میچرخونیم.و هر بار پالت رو تمیز و گرم و خشک میکنیم.پالت گرم باعث میشه خامه از اون حالت سفتیش دربیاد و یکدست صاف بشه.دور کیک هم که صاف شد حالا خامه هایی که لبه های کیک جمع شدن رو با پالت گرم و خشک به داخل سطح کیک میکشیم(با فلش روی عکس مشخص کردم) کل مراحل خامه کشی باید طوری پالت رو به خامه بزنید که هر لحظه ممکنه با یک فشار بشکنه
    خوووب! کیک خوشگل ما هم آماده س...... دیگه هر طرحی که دوست داشتید روش بزنید29 خامه کشی حرفه ای کیک

    ویرایش شده توسط زیبا در تاریخ ۱۹/۲/۱۳۹۶   ۱۰:۱۱
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 508
               
    سپاس شده  : 55
    اینجا بنظر آسون میاد ولی موقع کار همچی خراب میشه 😀
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان