گروه صنعتی مینو


  • تهیه کدو و بادمجان حصیری : پیش غذای مجلسی

    تعداد بازدید : 4099



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 630
               
    سپاس شده  : 107

    بادمجان و کدو از جمله صیفی جات هستند که اغلب افراد خوردن آنها را دوست دارند و بیشتر غذاهایی که با این دو نوع سبزیجات تهیه می شوند از طرفداران زیادی برخورداند. اما این یک واقعیت است که بادمجان از طرفداران بیشتری در بین مردم برخوردار است و کدو در رتبه بعدی قرار دارد. گفتنی است که کدو دارای خواص فراوانی است که مورد نیاز بدن هر انسانی هستند و این لزوم استفاده در بین کودکان از اهمیت شایانی برخوردار می باشد که باید آن را در سبد غذایی مان قرار دهیم.

    در میهمانی هایی که ما برگزار می کنیم اغلب دوست داریم بهترین پذیرایی را داشته باشیم و وقتی میهمانان ما به صرف شام دعوت شده باشند این دلخواسته چند برابر می شود. خانمها دوست دارند غذاها و پیش غذاهایی درست کنند که تحسین همه میهمانان را برانگیزند و برای رسیدن به این هدف هم سعی می کنند با جدیدترین روش های تهیه غذاها و پیش غذاها آشنا باشند.

    همانطور که گفتیم پیش غذاها از گزینه های مد نظر اغلب میزبانان برای پذیرایی هستند. در این راستا باید گفت بادمجان از جمله مواد خوراکی است که گزینه مناسبی برای تهیه یک پیش غذای منحصر به فرد است که ما در این مطلب پورتال تاروت رنگی به روشی جدید طبخ بادمجان با کدو را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم در مجالس تان و بر سر میز شام یا سفره شام شما قرار گیرد.

    تهیه کدو و بادمجان حصیری : پیش غذای مجلسی

    در ابتدا نکته مهمی برای خرید بادمجان را عنوان می کنیم: هنگام خرید بادمجان، بادمجان را فشار دهید، اگر بادمجان نرم و پنبه‌ای باشد یعنی از نوع بادمجان تخم‌دار نیست و برای طبخ مناسب است.

    برای این منظور چند راهکار موجود است:

    • مقداری ماست را با ۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه مخلوط کنید، هم بزنید تا شبیه به مایه ماست شود و به کمک قلم‌مو روی سطح بادمجان‌ بمالید و سپس سرخ کنید. استفاده از زردچوبه باعث خواهد شد بادمجان خوش‌رنگ شود.
    • به کمک قلم‌مو کمی سرکه روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید. بادمجان پس از سرخ شدن طعم و بوی سرکه نخواهد داد.
    • سفیده تخم‌مرغ زده شده را به کمک قلم‌مو روی سطح بادمجان بمالید و سپس سرخ کنید.
    • همچنین بهتر است پس از ورقه کردن بادمجان روی سطح بادمجان نمک بپاشید و سپس عرق آن را بگیرید و در نهایت یکی از سه مورد بالا را برای سرخ کردن استفاده نمایید.

    مواد مورد نیاز برای تهیه کدو و بادمجان حصیری

    کدو یا بادمجان قلمی

    ۶ عدد

    گوشت چرخ کرده

    ۳۰۰ گرم

    سیر

    ۲ حبه

    پیاز

    ۱ عدد

    اسفناج یا جعفری خرد شده

    ۱ پیمانه

    نمک و فلفل

    به میزان لازم

    تهیه کدو و بادمجان حصیری : پیش غذای مجلسی

    1. کدو یا بادمجان را به کمک پوست‌کن به صورت ورقه‌ای برش بزنید. مقداری نمک روی آن بپاشید و پس از پاک کردن عرق بادمجان، به یکی از روش‌هایی که در بالا به آن اشاره شد با روغن کنجد سرخ کنید. دلیل استفاده از روغن کنجد این است که روغن کنجد علاوه بر سلامت، مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد. همچنین در صورت تمایل می‌توانید از سرخ کردن کدو یا بادمجان نیز صرف نظر کنید تا غذایی سالم‌تر و رژیمی‌تر داشته باشید.

    1. تهیه کدو و بادمجان حصیری : پیش غذای مجلسی
    2. در تابه دیگری سیر و پیاز را تفت دهید.
    3. سپس گوشت چرخ شده گوسفندی و یا بوقلمون را اضافه کنید و با نمک و فلفل طعم‌دار کنید.
    4. در آخر اسفناج یا جعفری ساطوری شده را به گوشت اضافه کنید.
    5. تهیه کدو و بادمجان حصیری : پیش غذای مجلسی
    6. ورقه‌های کدو یا بادمجان را مطابق تصویر به صورت به علاوه روی هم قرار دهید و از مایه گوشتی به اندازه ۲ قاشق غذاخوری مابین آن قرار دهید و به شکل بقچه‌ای بپیچید و در ظرف مورد نظر در کنار هم قرار دهید.
    7. برای تهیه سس گوجه فرنگی، یک پیمانه آب و رب، آبلیمو، زعفران و نمک و فلفل را با مقداری پیاز داغ آماده مخلوط کنید و روی کدو یا بادمجان حصیری پیچیده شده بریزید. در صورت تمایل می‌توانید چند عدد غوره نیز در اطراف بادمجان‌ها برای طعم بهتر بریزید.
    8. تهیه کدو و بادمجان حصیری : پیش غذای مجلسی
    9. سپس روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
    10. بادمجان حصیری را با میگو و یا سبزیجات قالب زده تزیین نمایید.
    11. تهیه کدو و بادمجان حصیری : پیش غذای مجلسی
    12. نکته مهم در تهیه کدو و بادمجان حصیری

      برای تهیه کدو و بادمجان حصیری دست شما برای استفاده از مواد مختلف در پر کردن آن کاملا باز است. برای مثال می‌توانید درون بادمجان را با پیاز داغ آماده، کشک و گردو خرد شده پر کنید. یا از مخلوط گوشت و سبزیجات استفاده نمایید.

       
     

    ویرایش شده توسط آتن آ در تاریخ ۷/۱۱/۱۳۹۴   ۱۰:۲۰
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان