گروه صنعتی مینو


  • ترشی بلغاری

    تعداد بازدید : 9168



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 425
               
    سپاس شده  : 163

    ترشی بلغاری جدید و متنوع

    ترشی بلغاری
    اول دلمه های رنگی رو شستم و خشک کردم بعد کبابی شون کردم (روی شعله پخش کن گذاشتم )همون طوری تا گرم بود 10 دقیقه ریختم داخل نایلون و درش رو بستم تا عرق کنه و پوستش راحت تر جدا بشه ، (من از 4 تا فلفل دلمه ی متوسط استفاده کردم )حالا چند حبه سیر رو بسته به ذائقه تون کم و زیادش دست خودتون بکوبید یا ریز رنده کنید29
    بعد یه لایه فلفل دلمه و یه لایه سیر تا اخر ادامه بدین بعد به نسبت دو به یک سرکه و آب جوشیده رو باهم مخلوط کنید یه کم نمک و فلفل اضافه کنید و بریزید روی فلفل ها درش رو ببندیدو در یخچال قرار بدید بعد از سه چهار روز آماده اس .
    پ .ن . اگر طعم فلفل دلمه و سیر رو دوست داشته باشین از این هم خوشتون میاد4

    ویرایش شده توسط زیبا در تاریخ ۱۷/۵/۱۳۹۶   ۰۸:۱۷
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 508
               
    سپاس شده  : 55
    تقریبا میشه گفت ترشی فلفل دلمه ست
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان