گروه صنعتی مینو


  • آلبالو پلو

    تعداد بازدید : 2233



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 425
               
    سپاس شده  : 163

    حالا که فصل آلبالو رسیده اگه غذای شیرین دوست دارین بهترین انتخاب آلبالو پلو هست1 دقت کنید که اگه مرغ یا گوشت رو کم روغن بپزید و آلبالوها رو به میزان درست شیرین کنین زیادم رژیمتون بهم نمیخوره4 در هر صورت فصل آلبالو هست و نمیشه از وسوسه مربا و شربت و آلبالو پلو گذشت 888

    آلبالو پلو

    برنج رو با آب جوش میپزیم و آبکش میکنیم و ته قابلمه کمی روغن میریزیم وبسته به میل خودمون سیب زمینی یا نان لواش قرار میدیم بعد لایه لایه برنج و آلبالوهایی که از صافی رد شده و تکه های گوشت مرغ که پخته قرار میدیم و مقدار کمی روغن روش میریزیم و یکی دو قاشق از شربت آلبالوها روش میریزیم ودمکنی را میذاریم تا دم بکشه،بهتره مقداری از آلبالوها و گوشت مرغ را برای تزئین نگه داریم، در آخر آلبالوپلو را در دیس کشیده و با برنج زعفرانی و برنجی که با شربت آلبالوها صورتی شده و تکه های مرغ و خلال پسته که در یک قاشق روغن تفت داده شده تزئین میکنیم.البته میشه آلبالو پلو رو به جای مرغ با گوشت قلقلی هم درست کرد.

    ویرایش شده توسط زیبا در تاریخ ۱۷/۴/۱۳۹۶   ۰۸:۵۴
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 508
               
    سپاس شده  : 55
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان