گروه صنعتی مینو


  • نکات تهیه پیاز داغ مجلسی

    تعداد بازدید : 1648



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 396
               
    سپاس شده  : 160

    پیاز رو خلالی باریک کنید. ریشه پیاز رو کامل بگیرید.آب رو در یک قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید.کمی نمک اضافه کنید و اجازه بدید تا پیازها برای ۵ دقیقه بجوشن!بعد از ۵ دقیقه پیازها رو آبکش کنید, اجازه بدید تا آب اونا کشیده بشه.
    یک ظرف کوچیک و گود مثل شیرجوش انتخاب کنید, روی حرارت بذارید و روغن بریزید.وقتی روغن داغ شد, مقدار کمی از پیازها رو توی روغن بریزید و حرارت رو زیاد کنید, کمی که گذشت, حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا پیازها طلایی بشن.
    تو این فاصله گاهی پیاز ها رو هم بزنید و وقتی دیدید که دارن طلایی میشن, مدام هم بزنید تا یکدست طلایی بشن.با این روش یک پیاز داغ کاملا ترد و خشک و چیپسی دارید و از همه مهمتر اینکه چرب نیستن و واسه تزیین هم عالین.

    نکات تهیه پیاز داغ مجلسی

    ویرایش شده توسط زیبا در تاریخ ۷/۶/۱۳۹۶   ۰۹:۳۴
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 59
               
    سپاس شده  : 0
    مرسی
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 511
               
    سپاس شده  : 55
    اگر تونستید دستور تهیه پیاز کاراملی رو هم بذارید، خیلی خوشمزه ست
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 511
               
    سپاس شده  : 55
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
leftAds

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان