گروه صنعتی مینو


  • کوکی شکلاتی به سبک فرانسویها

    تعداد بازدید : 103



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 629
               
    سپاس شده  : 226

    مواد لازم برای کوکی بادام و شکلات :

    کوکی شکلاتی به سبک فرانسویها

    کره: ۱۶۰ گرم

    پودرشکر : ۵۰ گرم
    آرد : حدودا ۲۵۰ گرم
    پودربادام : ۳۰ گرم
    پودر زنجبیل : یک‌چهارم قاشق چایخوری
    تخم‌مرغ : ۱ عدد
    شکلات تخته‌ای رسیتال

    ۱۵۰ گرم

    اسپری طلایی یا برنز : به میزان لازم

    روش تهیه کوکی بادام و شکلات :

    ۱٫کره، پودرشکر و پودر زنجبیل را با همزن می‌زنید تا کرم مانند شود؛ سپس تخم‌مرغ را اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید تا یکدست شود. درنهایت آرد و پودربادام را افزوده تا خمیری حاصل شود. خمیر به دست آمده را در یخچال بگذارید تا ۱۵ دقیقه استراحت کند.

    ۲٫ سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۴ میلی‌متر باز کنید و با کاتر به شکل دلخواه – مربع، گرد یا مثلث- برش بزنید. خمیر آماده شده را درون فر با دما

    ی۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

    ۳٫ سپس شکلات تخته‌ای را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و درون قالب‌های سیلیکونی مخصوص شکلات بریزید، سطح آن را صاف کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید و سپس از قالب خارج کنید. بعد از پختن و سرد شدن بیسکویت‌ها برای چسباندن شکلات های فانتزی به بیسکویت ها یک نقطه شکلات ذوب شده وسط بیسکویت‌ها بگذارید و بعد از رنگ کردن شکلات‌های فانتزی با اسپری آنها را روی کوکی‌ها (بیسکویت‌ها) قرار دهید.

      پخت کوکی بادام و شکلات

    ویرایش شده توسط لیلا در تاریخ ۱۱/۷/۱۳۹۷   ۰۹:۲۰
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان