گروه صنعتی مینو


  • خورشت قیمه پیچاق

    تعداد بازدید : 1534



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 417
               
    سپاس شده  : 158

    یه غذای سنتی و خوشمزه اردبیل 8
    اول گوشت رو ریز خوردمیکنین یعنی هرتیکه گوشت خورشتی رو سه تیکه میکنیم بعد میزاریم تو آب بپزه یکم که نیم پز شد گوشتهارو میگیریم و با رب تفتش میدیم بعد دوتا پیاز متوسط رو که پیاز داغ کردیم رو باهاش قاطی میکنیم و تفت میدیم و بهش نمک و زردچوبه و فلفل میزنیم و آب گوشتی که داشتیم رو همراه یکم آب داخلش میریزیم وبعد داخلش خلال بادوم رو (نصف استکان ) داخلش طوری پخش میکنیم که یکنواخت به همه جاش بریزه و میزاریم باشعله کم بپزه وهمه چی باهم خوب مچ بشه و آبش که خشک شد(مثل عکس) به تعداد افراد روش تخم مرغ میشکنی و در قابلمه رومیزاری تا بخار پز بشه بعد سدومیکنین و نوووش جان
    تو مراسما فقط زرده رو میزنن رو خورشت و روش یه نخ زعفرونم میزارند تا خوش رنگ تر بشه19

    خورشت قیمه پیچاق

  • کاربر فعال
    تعداد پست : 509
               
    سپاس شده  : 55
    اسم جالبی داره، پیچاق ☺ ولی درکل بنظر خوشمزه میاد، طعم گوشت و بادوم و تخم مرغ بهم میهوره، اما از حالت خورشت بیرون میاد دیگه یجورایی سفت میشه محصول نهایی
  • کاربر جدید
    تعداد پست : 11
               
    سپاس شده  : 0
    جالب بود
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان