گروه صنعتی مینو


  • خورشت نازخاتون گیلانی

    تعداد بازدید : 985



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 417
               
    سپاس شده  : 158

     مواد لازم:1

    خورشت نازخاتون گیلانی


    بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو
    گوشت بدون استخوان: 800 گرم
    نعنا و جعفری و کمی اسفناج: 500 گرم

    نمک و فلفل: به میزان لازم
    پیاز: یک عدد
    آبغوره: یک فنجان
    روغن: به میزان لازم

    طرز تهیه:6

    ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید. این خورش از غذاهای محلی گیلان و بسیار خوشمزه است.

    ویرایش شده توسط زیبا در تاریخ ۳/۸/۱۳۹۶   ۰۸:۵۸
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان