گروه صنعتی مینو


  • باقلوا خونگی

    تعداد بازدید : 369



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 580
               
    سپاس شده  : 226

    مواد لازم:26

    باقلوا خونگی

    خمیر فیلو 1 بسته
    گردو :چرخ شده 1 پیمانه
    شکر قهوهای :4 قاشق غذا خوری
    کره : 150 گرم
    دارچین : 1 قاشق غذا خوری


    برای شربت :8
    اب: 2 پیمانه
    شکر: 1 پیمانه
    عسل: نیم پیمانه

    اب 1 عدد لیمو ترش کوچک اندازه لیمو امانی
    زعفران اب شده غلیظ : 1/4 پیمانه
    گردو رو چرخ کنید با شکر و دارچین مخلوط کنید . کره را اب کنید.
    فر را روی 350 فارنهایت گرم کنید .خمیر فیلو را اماده کنید بزارید یخش اب بشه
    درون سینی فر را با کره برس بکشید و یک لا خمیر بزارید روی خمیر را دوباره کره بمالید
    به همین ترتیب تا 4-5 عدد خمیر بچینید و روی همه را خوب کره مالی کنید و بعد از 3 خمیر ترکیبی از گردو و پسته بریزید ( میتونید فقط گردو استفاده کنید ) دوباره چهار پنج لا خمیر یک لا نازوک از مغزها و دوباره تا اخر
    و خمیر را برش بدید به تکه های کوچیک تقسیم کنید و درون فر بزارید برای 45 دقیقه تا بپزد
    اب و شکر و عسل رو بزارید روی حرارت و مخلوط کنید تا شکر اب بشه و حجم شربت کم بشه و در اخر اب لیمو ترش رو و زعفران رو اضافه کنید بزارید 10 دقیقه بجوشه بعد از روی حرارت بردارید
    شربت باید غلیظ بشه اما نه زیاد که بعد شکرک بزنه قوامش رو باید بدونید.
    بعد از پخت باقلواها شربت را روی باقلواها بریزید و بزارید شربت کمی به خورد شیرینی ها بره و روی شیرینی هاتون پودر پسته بریزید
    شربت باید خنک باشه و باقلواها داغ داغ(تهیه:دنیا)

    ویرایش شده توسط لیلا در تاریخ ۵/۲/۱۳۹۷   ۰۸:۱۴
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
leftAds

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان