گروه صنعتی مینو


  • کیک بیسکوئیتی روسی

    تعداد بازدید : 1093



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 417
               
    سپاس شده  : 158

    طرز تهیه:4کیک بیسکوئیتی روسی
    بیسکوییت پتی بور مینو  2 بسته
    موز 2 عدد
    شیر 4 لیوان
    شکر 6 قاشق
    آرد 3 قاشق سرپر
    وانیل1 قاشق چایخوری



    در یک قابلمه شیر, شکر, آرد, میریزیم و همه روخوب مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم گذاشته مرتب و سریع هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه سپس از روی حرارت برداشته و وانیل رو اضافه میکنیم و کمی زمان میدیم تا ولرم شود
    روی سطح کار سلفون یا پاکت فریزری باز کرده و بیسکویت پتی بور را در سه ردیف میچینیم یعنی از پهنا 3 تا و از درازا 6 تا می شود
    کرم آماده شده را روی بیسکویتها می ریزیم.دوباره یک ردیف بیسکویت میچینیم.دوباره کرم می ریزیم .حالا قسمتهای کناری یک ردیف دیگر بیسکویت میچینیم و قسمت وسط موز می چینیم.حالا روی همه آنها کرم می مالیم
    کناره ها را به همراه سلفون جمع می کنیم و شکل هرمی میدهیم
    در یخچال بمدت 3_2 ساعت قرار میدهیم
    سپس کرم باقیمانده را دوباره روش میریزیم و خوب می مالیم چون چند ساعت از درست کردن کرم میگذرد ممکن است سفت شده باشد مقداری شیر بریزید و مخلوط کنید .
    من روس کمی گاناش ریختم و یه کم کرم توت فرنگی آماده و ترافل و گل محمدی تزیینش کردم

    کیک بیسکوئیتی روسی 

    ویرایش شده توسط زیبا در تاریخ ۱/۹/۱۳۹۶   ۰۹:۰۱
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 417
               
    سپاس شده  : 158
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان