گروه صنعتی مینو


  • مضرات جوش شیرین مصرفی در صنایع غذایی

    تعداد بازدید : 1373



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 303
               
    سپاس شده  : 114

    ضررات استفاده از جوش شیرین در صنایع غذایی31

    مضرات جوش شیرین مصرفی در صنایع غذایی


    دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره زیان های ناشی از کاربرد جوش شیرین در مواد غذایی هشدار داد .به گزارش سلامت نیوزبه نقل از شبکه خبر : 30

    روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران اعلام کرد:استفاده از جوش شیرین آثار زیانباری برای افراد دارد . سوء هاضمه ، زخم معده ، اختلال در جذب مواد آلی از جمله کلسیم ،فسفر و آهن ،کاهش فشار خون ،اختلال هوشیاری ،کم خونی ،تنگی نفس ،بیماری های کلیوی ،کولیک روده ،یبوست ، حالت تهوع و لرزش اعضای بدن از جمله آثار زیانبار غذاهای حاوی جوش شیرین است.

    توصیه مینویی:58

    برای میان وعده خانواده علی الخصوص کودکان که گروه سنی حساسی هستند از مواد غذایی فاقد جوش شیرین استفاده کنید.

    بیسکوئیت نی نی مینو علاوه بر اینکه فاقد جوش شیرین است ،دارایویتامین های مفیدی جهت رشد می باشد.32

     مضرات جوش شیرین مصرفی در صنایع غذایی

    ویرایش شده توسط آرام در تاریخ ۲۷/۱/۱۳۹۶   ۰۸:۱۱
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 303
               
    سپاس شده  : 114
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان