گروه صنعتی مینو


  • طرز تهیه چیز کیک یخچالی

    تعداد بازدید : 926



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 120
               
    سپاس شده  : 77

    چیز کیک جدیدا” خیلی طرفدار پیدا کرده و یکی از طرفدارهاش هم خودمم . اصولا” چیز کیک ها به دو صورت تهیه می شن : ۱- یخچالی ۲-  فر . این چیز کیکی که درست کردم از نوع یخچالی هست و نیاز به فر نداره , بنظرم درست کردنش هم خیلی راحته . به شما هم توصیه می کنم این چیز کیک خوشمزه رو امتحان کنید.

    طرز تهیه چیز کیک یخچالی

    مواد لازم :
    بیسکویت ۲۰۰ گرم ( من از ساقه طلائی مینو استفاده کردم )
    پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم ( از پنیر خامه ای کاله استفاده کردم )
    خامه ۲۰۰ گرم
    کره ۱۰۰ گرم
    وانیل ۱ قاشق چایخوری
    شکر نصف  لیوان ( ترجیح می دادم کمی شیرین تر باشه پس سه چهارم لیوان شکر ریختم )
    پودر ژله آناناس ۱ بسته (من از پودر ژله دراژه مینو استفاده کردم )
    آب جوش ۴ قاشق غذاخوری
    یخ ۴ حبه
    پودر ژله آلبالو   ۱ بسته (من از پودر ژله دراژه مینو استفاده کردم)
    آبجوش ۱ لیوان
    یخ ۸ حبه
    کمپوت آناناس برای تزئین


    طرز تهیه :

    * بیسکویت رو با دست کمی خرد کرده بعد آسیاب کنید.

    * بیسکویت ها رو با کره مخلوط کنید ( کره رو بیرون از یخچال قرار بدین تا کاملا” نرم بشه ) خوب حالا یه مخلوط خمیری دارید , داخل قالب ریخته و با ته لیوان صافش کنید . بعد بذارید داخل فریزر و شروع کنید به آماده کردن مخلوط پنیر .

    * پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد خامه رو اضافه کنید .

    * ژله آناناس رو با ۴ قاشق آبجوش مخلوط کنید. بعد بمدت ۳۰ ثانیه بذارید داخل مکرو (قدرت ۱۰۰ ) و مجددا” هم بزنید تا پودر ژله کاملا” حل بشه بعد توش ۴ حبه یخ بریزید .

    نکته : دقت کنید پودر ژله کاملا” در آب جوش حل بشه وگرنه بعدا” دونه های ژله رو حس خواهید کرد .

    * ژله رو به پنیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم  .

    نکته : مواد رو کاملا” مخلوط کنید اگه همزن دارید بهتره از اون استفاده کنید , بدلیل استفاده از ژله اگه خوب مخلوط نشه ممکنه یه قسمتی کمتر ژله داشته باشه و چیز کیکمون خوب نبنده .

    * قالب رو از فریزر در می آریم و مخلوط رو داخل قالب می ریزیم و صافش می کنیم و می ذاریم داخل یخچال که ببنده.

    * ژله آلبالو رو با یه لیوان آبجوش مخلوط می کنیم . بعد ۸ حبه یخ بریزید .بعد از اینکه چیز کیکمون کاملا” بست  ژله آلبالو رو روش می ریزیم و دوباره می ذاریم داخل یخچال تا کاملا” ببنده .

    * از قالب جدا کردن چیز کیکمون خیلی راحته . لبه های سلفون رو بگیرید و آروم بکشید بیرون فکر کنم بقیه رو از طریق عکس ها دنبال کنید بهتره .

    * بعد چیز کیک اشتهابرانگیز رو با آناناس و مروارید های خوراکی تزئین کنید .

    نکته : این چیز کیک رو می تونید با قالب های ژله هم درست کنید در اینصورت اول باید ژله رو بریزید و بذارید ببنده بعد مخلوط پنیر رو بریزید و مجددا” بذارید ببنده بعد مخلوط بیسکویت و کره ( ولی دیگه نمیشه مخلوط بیسکویت و کره رو حسابی فشار دارد تا کاملا” بهم بچسبن چون لایه های زیری خراب می شن).

    نوش جان ...

    ویرایش شده توسط فریبا در تاریخ ۱۲/۸/۱۳۹۴   ۱۱:۴۷
leftAds
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 257
               
    سپاس شده  : 38
    فکر نکنم چیزکیک به فر نیاز داشته باشه ها
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
leftAds
leftAds

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان