گروه صنعتی مینو


  • طرز تهیه پای لیمویی

    تعداد بازدید : 480



  • کاربر جدید
               
    سپاس شده  : 148

    طرز تهیه پای لیمویی با بیسکوئیتهای فوق العاده

    طرز تهیه پای لیمویی با ساقه طلایی برای 8 نفر


    یک و نیم پیمانه بیسکوئیت ساقه طلایی خرد شده (20 عدد)
    یک سوم پیمانه کره یا مارگارین آب شده
    3 قاشق غذاخوری شکر
    1 قوطی شیر تغلیظ شده
    یک و نیم پیمانه آب لیموی سنگی تازه
    یک ظرف محتوی سه پیمانه خامه‌ برای تزئین روی پای

        فر را روی دمای 165 درجه سانتی گراد داغ کنید. در یک کاسه‌ی کوچک، خرده‌های بیسکوئیت ساقه طلایی (میتونید از هر نوع بیسکوئیتهای ساقه طلایی استفاده کنید ) را با کره و شکر مخلوط کنید. و سپس آنرا در یک ظرف پای 20 سانتی متری قرار داده و فشار دهید تا یکدست در کف و دیواره‌ی ظرف قرار گیرد. آنگاه به مدت 8 تا 10 دقیقه آنرا در فر قرار داده تا کمی قهوه‌ای طلایی شود. آنگاه بگذارید تا خنک شود.

    طرز تهیه پای لیموییطرز تهیه پای لیمویی
        در یک کاسه‌ی بزرگ، شیر تغلیظ شده و آب لیموی تازه را با یک مخلوط کن برقی با سرعت متوسط به هم بزنید تا یکدست و سفت شود. کم کم به آن خامه اضافه کنید. سپس آنرا با قاشق روی ورقه‌ی پای خنک شده‌ی کف ظرف بمالید.
        روی پای را یک سلفون بکشید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود. پای را در یخچال نگهدارید.
    پای لیمویی را با مقداری خامه چند حلقه لیمو‌ترش سرو کنید.

    طرز تهیه پای لیمویی 

    ویرایش شده توسط بهار در تاریخ ۷/۶/۱۳۹۷   ۱۱:۲۹
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان