گروه صنعتی مینو


  • شکلات شکم پر

    تعداد بازدید : 579



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 303
               
    سپاس شده  : 114

    شکلات شکم پر


    مواد لازم شکلات شکم پر :

    *شکلات رسیتال مینو به میزان لازم

    *بیسکوئیت مینو

    * چند عدد قالب طرح‌دار قلب یا گل که بهتر است طلقی و با طرح های رنگی باشند


    برای داخل کاسه‌ها :

    پشمک به میزان لازم

    طرز تهیه شکلات شکم پر:
    شکلات را روی بخار آب جوش قرار داده و هم می‌زنیم تا ذوب شود. با مقداری بیسکویت خرد شده مخلوط می‌کنیم و با یک برس یک جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.
    این کار را دو بار تکرار می‌کنیم تا شکلات ضخیم شود. سپس داخل آنها را با پشمک پر می‌کنیم و در فریزر می‌گذاریم تا به راحتی از قالب جدا شود.


    وقتی کاسه آماده شد،  آن را با شکلات ذوب شده به هم می‌چسبانیم.

    طرز تهیه شکلات مارسیپانی

    ویرایش شده توسط آرام در تاریخ ۱۴/۵/۱۳۹۷   ۰۸:۲۱
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان