گروه صنعتی مینو

مسابقه از مینو جایزه بگیرید 2 در حال برگذاری است. برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
زمان باقیمانده برای شرکت در مسابقه در حال برگزاری :
87 0 28 54
روز ساعت دقیقه ثانیه

  • روش تهیه ی تیرامیسو شکلاتی؛ دسر ایتالیایی

    تعداد بازدید : 731



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 630
               
    سپاس شده  : 103

    تیرامیسو یک دسر محبوب ایتالیایی می باشد که به صورت های مختلف تهیه و سرو می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی آشنا می شوید که من از شکلات رسیتال مینو برای تیرامیسوم استفاده کردم.

    روش تهیه ی تیرامیسو شکلاتی؛ دسر ایتالیایی

    مواد لازم:

    پنیر خامه ای                                                   250 گرم

    خامه فرم گرفته                                               2/1 پیمانه

    شکلات تخته ای رسیتال مینو                             80 گرم

    پودر شکر                                                       3 قاشق غذاخوری

    قهوه فوری                                                       1 پیمانه

    بیسکوئیت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی یا کیک شیفون     به مقدار لازم  

    پودر کاکائو و شکلات رنده شده  رسیتال مینو              برای تزئین

    طرز تهیه:

    مرحله 1 - پنیر خامه ای و پودر شکر را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس خامه ی فرم گرفته را افزوده و با همزن زده تا یکدست شوند.

    مرحله 2 - شکلات را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا نرم شود.

    مرحله 3 - شکلات آب شده را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس 3/1 از قهوه سرد شده را  کم کم به مخلوط افزوده و همه مواد را با هم زده تا مخلوطی یکدست درست شود.

    مرحله 4 - کف قالب گردی به قطر 18 تا 20 سانتی متر را با پلاستیک تمیز پوشانده و نیمی از مخلوط خامه را روی آن بریزید. (در صورتی که مایل هستید تک نفره سرو کنید نیازی به پوشاندن ظرف مورد نظرتان با پلاستیک نمی باشد)

    روش تهیه ی تیرامیسو شکلاتی؛ دسر ایتالیایی

    مرحله 5 - لیدی فینگرها را در مابقی قهوه زده به اندازه ای که فقط سطح بیسکوئیت ها با آن تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه بگذارید تا سطح آن را کامل بپوشاند.

     مرحله 6 - مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیت ها ریخته و دوباره روی آن را با لیدی فینگرهایی که در قهوه زده اید پر کنید، سپس روی آن را پوشانده و برای 6 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.

    مرحله 7 - تیرامیسوی آماده شده را در ظرف مورد نظر برگردانده، روی آن را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده تزئین کرده و سرو نمایید.

    روش تهیه ی تیرامیسو شکلاتی؛ دسر ایتالیایی

    نکات

    * خامه ی فرم گرفته را نیز می توان از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کرد و به مقدار لازم از آن جدا کرد سپس بعد از کمی نرم شدن با همزن آن را زد تا جایی که جای پره های همزن روی آن بماند.

    * به دلخواه می توانید از مقداری پودر کاکائو داخل مخلوط خامه نیز استفاده نمایید. هم چنین می توانید این دسر را به صورت تک نفره سرو نمایید.

       روش تهیه ی تیرامیسو شکلاتی؛ دسر ایتالیایی

    ویرایش شده توسط آتن آ در تاریخ ۱۳/۸/۱۳۹۴   ۰۹:۵۱
leftAds
  • کاربر فعال
    تعداد پست : 391
               
    سپاس شده  : 53
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
leftAds
leftAds

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان