مواد لازم
دویست گرم شکلات تلخ رسیتال مینو
پودر ژلاتین دو قاشق س
شیر سه پیمانه
اب پرتقال یک پیمانه
پودر ژله پرتقال یک بسته
شکر نصف پیمانه (کمتر یا بیشتر)
خامه صبحانه یک پیمانه
اسانس دلخواه بادام نعناع یاگل سرخ نوک قاشق چ
طرز تهیه
ژلاتین رو در اب پرتقال ریخته و بن ماری ذوب میکنیم و پودر ژله رو هم اضافه میکنیم تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه و شفاف بشه و میذاریم هم دمای مخیط بشه
شیر و شکر و مخلوط روی حرارت ملایم گرم میکنیم تا شکر حل بشه و شیر هم به دمای محیط برسه
خامه رو هم گرم میکنیم و شکلات خرد شده رو هم اضافه کرده تا ذوب بشه
تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم
دقت کنید شیر گرم باشه داخل ژله پرتقالی میبره پس اجازه بدید خنک بشه و هنگامی که مخلوط میکنید سریع هم بزنید در ظرف سرو ریخته در یخچال خنک کنید
با انواع سس کارامل یا گاناش تزیین و سرو کنید.
