گروه صنعتی مینو


  • آموزش تهیه ژله شکلاتی سه رنگ

    تعداد بازدید : 4940



  • کاربر فعال
    تعداد پست : 630
               
    سپاس شده  : 103

    دوستان عزیزی که می خواهید در مهمانی ها و جشن های خود از انواع ژله استفاده کنید در این جا آموزش تهیه ژله شکلاتی سه رنگ را مرحله به مرحله برای شما بیان می کنیم تا ژله را به زیباترین آماده شود .

    آموزش تهیه ژله شکلاتی سه رنگ

    مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره:آموزش تهیه ژله شکلاتی سه رنگ

    آب جوش………………………………… ۱و ۲/۱ لیوان
     آب سرد ………………………………….۲/۱ لیوان
    پودر ژله دراژه ………………………………..۱۲ گرم معادل ۱و۲/۱ قاشق سوپخوری
    پودر هات شکلات آماده…………………. ۲ بسته
    شکر ………………………………………۴ قاشق سوپخوری
    شکلات سیاه و تلخ رسیتال………………………۵۰ گرم

    طرز تهیه:

    آب جوش و شکر و پودرهات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود .
    ژله را درست کرده و به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

    مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:

    شیر…………………………..۱و۲/۱ لیوانآموزش تهیه ژله شکلاتی سه رنگ
     شکر …………………………۵ قاشق سوپخوری
    شکلات شیری رسیتال……………۱ بسته
    آب سرد …………………….۲/۱ لیوان
    ژله دراژه…………………..  بسته۱

    طرز تهیه :

    شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد. حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . ژله را درست کرده کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

    مواد لازم برای قسمت سفید:

    شیر …………………………..۲ لیوان
    شکر ………………………….۸ قاشق سوپخوری
    وانیل …………………………۴/۱ قاشق چایخوری
    خامه………………………… ۳ قاشق سوپخوری
    ژله …………………… 1 بسته
    آب سرد ………………………۲/۱ لیوان

    طرز تهیه:

    ژله را درست کرده سپس شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود . سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود . همه را مخلوط و کنار میگذاریم تا خنک شود .

    آموزش تهیه ژله شکلاتی سه رنگ

    مرحله آخر: 

    قالب مخصوص ژله را مرطوب کرده در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود حالا یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شدن لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید استفاده میکنیم و همین کار را مرحله به مرحله ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند. سپس مجددا دسر را در یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد.
    نکته: در صورت تمایل میتوانید لایه ها را با ارتفاع بیشتری در نظر بگیرید و هر رنگ را در یک طبقه استفاده کنید و یا با ارتفاع کمتر و لایه های بیشتر تهیه کنید…

     
       

    ویرایش شده توسط آتن آ در تاریخ ۱۷/۱۱/۱۳۹۴   ۱۲:۴۴
  • شماره صفحه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.

گروه مینو در شبکه های اجتماعی

تماس با ما

    آدرس : تهران - کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج - ساختمان مینو

    ۰۲۱۴۸۸۳۰

    info@minoogroup.com

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه صنعتی مینو می باشد © | طراحی وب سایت : شرکت بازارسازان